de ce ati ascultat,de ce ascultati,de ce veti asculta vv?

Despre Vama Veche in general.

Moderators: Popeasca, stranger

ina.f
Pusti julit ¯n coate

Post by ina.f » Fri May 05, 2006 3:33 pm

:!: de ce vama... e greu de spus...are ceva inefabil...se simte pur si simplu
"frumusetea e in ochii celui care priveste"

just_a_grl
Vecin de la mezanin

Post by just_a_grl » Mon May 08, 2006 9:26 am

am ascultat vama veche "fiinca timpul eu-n ac iara noi suntem ata din el"
ascult vama veche pentru ca m-am indragostit nebuneste de muzica lor, pentru ca ma regasesc in fiecare vers, pentru ca nu imi inchipui viata fara melodiile lor
voi asculta vama veche pentru ca vama veche nu va disparea niciodata din inima mea si pentru ca este cea mai tare trupa din romania!
VAMA VECHE RULED, IS RULING AND WILL RULE FOR EVER AND EVER!!
I've been looking for me these years and I found the sea...
I'm loosing my words while I begin to see...

suzeta_blu
Pusti julit ¯n coate

Post by suzeta_blu » Mon May 08, 2006 10:29 am

ascult vama veche PENTRU CA IMI PLACE(asta conteaza la urma urmei nu ? )..si pentru ca indiferent de starea pe care o am ..ma regasesc in melodiile lor ...si da ascult vama veche si ptr vocea lui tudor chirila..and so on :roll:

JuiceBoy
Mecanic de metrou

Post by JuiceBoy » Mon May 08, 2006 2:21 pm

Pentru ca iubesc...
Thousands Of Stones Will Need To Fall On Me To Stop Me From Getting To YOU ! A Million Lives Are Never Enough To End My Love For You ! An Infinite Kisses Will Never Be Enough To Show That I Love You ! So please understand me why i`m missing you...
Image

octavia
Copil cu geacõ de blugi

Post by octavia » Mon May 08, 2006 7:34 pm

ascult vama veche pentru ca... imi place foarte mult de ei....sunt cei mai tari..au cele mai super melodii....cred ca e de ajuns :P:P
Sometimes life sucks..sometime..life is the best thing EVER!!!!!!Just..enjoy it! ;)

traznita_
Cel ce vinde de toate

Post by traznita_ » Mon May 08, 2006 10:06 pm

nimic in lume nu ma opreste sa urlu tare...sunt fericiiiiit...de aia ascult azi vama veche!
So why don't we go somewhere only we know??

JuiceBoy
Mecanic de metrou

Post by JuiceBoy » Wed May 17, 2006 2:06 pm

De ce zboara pasarile ?
De ce respiram ?
De ce IUBIM ?
De ce ascult Vama Veche ?

Pentru ca asa a fost scris sa fie :)
Thousands Of Stones Will Need To Fall On Me To Stop Me From Getting To YOU ! A Million Lives Are Never Enough To End My Love For You ! An Infinite Kisses Will Never Be Enough To Show That I Love You ! So please understand me why i`m missing you...
Image

weeroomm
Cel ce vinde de toate

Post by weeroomm » Wed May 17, 2006 4:53 pm

n-a fost scris nimic nicaieri. iti place vama veche din anumite motive, chiar daca nu iti dai seama de asta.
de ce iti place vama veche si nu...stiu eu...strumful minune? pentru ca vv are ceva ce minune respectivul nu are. pentru ca vv inseamna versuri, muzica, niste oameni si o stare. si exista ceva in ele care se deosebesc de "omoloagele" minunatului.
And it will be okay, things will be all right tomorrow!
After all, we made it through yesterday....

sellena
Puiul Paranoic

Post by sellena » Wed May 17, 2006 6:40 pm

nu am mai ascultat de multa vreme vama.de ce? cred ca spiritul s-a pierdut undeva pe drum. poate ca se poate trai si fara el desi multi infirma asta.astept albumul nou
"Cativa centimetri in plus, cateva mii de lei in plus, cateva carti citite in plus, lucruri de genul asta despart oamenii."

black in pink
Netot

Post by black in pink » Tue May 23, 2006 11:29 pm

pt ca nu mai exista nici o alta trupa la fel ca vama veche...e prea prea tare si misto...are ceva unic
Welcome to the Hotel Cismigiu!

brasil
Zmeu

Post by brasil » Wed May 24, 2006 2:15 am

pt V.S.T., Dragostea, Zmeul, pt cele mai sensibile versuri pe care le-am auzit pana acum, pt starea de spirit din timpul ascultarii pieselor, pt libertate
Image

takiaski
Copil cu geacõ de blugi
Location: intr-o camera, care e intr-un oras, care e pe o planeta..inca nush unde..AICI..:p

Post by takiaski » Wed May 24, 2006 9:57 am

prima oara.. nici nu am stiut cine sunt.. apoi, concert in aer liber... in care m-am uitat... m-am regasit..
dc ii ascult acum.. pentru ca visez la ceva mai bun.. la ceva ce nu am aflat, sau ceva ce am avut.. dar ACUM am vv.. pentru trecut si viitor.. pt viata, iubire.. pt mine...
..eh, cam poetic, mi se pare mie.. ideea este: vv exista, si asta conteaza.. "dk n-ar fi".. dar ei sunt!.. lumea nu incepe cu ei.. dar se poate termina cu ei! ... eh. cam asta este.. :wink:
ssssttttt! .. asculta!.. moment de tacere.. de reculegere...moment de regasire.. moment pentru mine, si atat...pentru mine.. si tine...

Black Cat
Cel ce vinde de toate

Post by Black Cat » Wed May 24, 2006 1:04 pm

pentru Ana
There's a devil waiting outside your door...

AditXA
Pusti julit ¯n coate

Post by AditXA » Mon May 29, 2006 10:11 pm

Ascult vama veche de la inceput...pentru ca imi place...pentru ca ma regasesc in toate melodiile (sau in aproximativ toate).
Vad vama veche ca o stare de spirit!

Mi s-a declarat iubirea la un concert vama veche...sper ca pe 8/9 iunie sa nu mi se declare altceva.... :roll:

Iubesc vama veche .... din toata inima!
Continuati sa ne delectati cu textele voastre despre dragoste, indiferenta, plictiseala, ura, obisnuinta, .... despre viata asa cum e ea ....

Post Reply