de ce ati ascultat,de ce ascultati,de ce veti asculta vv?
Moderators: Popeasca, stranger
- just_a_grl
- Vecin de la mezanin
am ascultat vama veche "fiinca timpul eu-n ac iara noi suntem ata din el"
ascult vama veche pentru ca m-am indragostit nebuneste de muzica lor, pentru ca ma regasesc in fiecare vers, pentru ca nu imi inchipui viata fara melodiile lor
voi asculta vama veche pentru ca vama veche nu va disparea niciodata din inima mea si pentru ca este cea mai tare trupa din romania!
VAMA VECHE RULED, IS RULING AND WILL RULE FOR EVER AND EVER!!
ascult vama veche pentru ca m-am indragostit nebuneste de muzica lor, pentru ca ma regasesc in fiecare vers, pentru ca nu imi inchipui viata fara melodiile lor
voi asculta vama veche pentru ca vama veche nu va disparea niciodata din inima mea si pentru ca este cea mai tare trupa din romania!
VAMA VECHE RULED, IS RULING AND WILL RULE FOR EVER AND EVER!!
I've been looking for me these years and I found the sea...
I'm loosing my words while I begin to see...
I'm loosing my words while I begin to see...
-
- Pusti julit ¯n coate
- JuiceBoy
- Mecanic de metrou
De ce zboara pasarile ?
De ce respiram ?
De ce IUBIM ?
De ce ascult Vama Veche ?
Pentru ca asa a fost scris sa fie
De ce respiram ?
De ce IUBIM ?
De ce ascult Vama Veche ?
Pentru ca asa a fost scris sa fie

Thousands Of Stones Will Need To Fall On Me To Stop Me From Getting To YOU ! A Million Lives Are Never Enough To End My Love For You ! An Infinite Kisses Will Never Be Enough To Show That I Love You ! So please understand me why i`m missing you...

- weeroomm
- Cel ce vinde de toate
n-a fost scris nimic nicaieri. iti place vama veche din anumite motive, chiar daca nu iti dai seama de asta.
de ce iti place vama veche si nu...stiu eu...strumful minune? pentru ca vv are ceva ce minune respectivul nu are. pentru ca vv inseamna versuri, muzica, niste oameni si o stare. si exista ceva in ele care se deosebesc de "omoloagele" minunatului.
de ce iti place vama veche si nu...stiu eu...strumful minune? pentru ca vv are ceva ce minune respectivul nu are. pentru ca vv inseamna versuri, muzica, niste oameni si o stare. si exista ceva in ele care se deosebesc de "omoloagele" minunatului.
And it will be okay, things will be all right tomorrow!
After all, we made it through yesterday....
After all, we made it through yesterday....
- black in pink
- Netot
-
- Copil cu geacõ de blugi
- Location: intr-o camera, care e intr-un oras, care e pe o planeta..inca nush unde..AICI..:p
prima oara.. nici nu am stiut cine sunt.. apoi, concert in aer liber... in care m-am uitat... m-am regasit..
dc ii ascult acum.. pentru ca visez la ceva mai bun.. la ceva ce nu am aflat, sau ceva ce am avut.. dar ACUM am vv.. pentru trecut si viitor.. pt viata, iubire.. pt mine...
..eh, cam poetic, mi se pare mie.. ideea este: vv exista, si asta conteaza.. "dk n-ar fi".. dar ei sunt!.. lumea nu incepe cu ei.. dar se poate termina cu ei! ... eh. cam asta este..
dc ii ascult acum.. pentru ca visez la ceva mai bun.. la ceva ce nu am aflat, sau ceva ce am avut.. dar ACUM am vv.. pentru trecut si viitor.. pt viata, iubire.. pt mine...
..eh, cam poetic, mi se pare mie.. ideea este: vv exista, si asta conteaza.. "dk n-ar fi".. dar ei sunt!.. lumea nu incepe cu ei.. dar se poate termina cu ei! ... eh. cam asta este..

ssssttttt! .. asculta!.. moment de tacere.. de reculegere...moment de regasire.. moment pentru mine, si atat...pentru mine.. si tine...
Ascult vama veche de la inceput...pentru ca imi place...pentru ca ma regasesc in toate melodiile (sau in aproximativ toate).
Vad vama veche ca o stare de spirit!
Mi s-a declarat iubirea la un concert vama veche...sper ca pe 8/9 iunie sa nu mi se declare altceva....
Iubesc vama veche .... din toata inima!
Continuati sa ne delectati cu textele voastre despre dragoste, indiferenta, plictiseala, ura, obisnuinta, .... despre viata asa cum e ea ....
Vad vama veche ca o stare de spirit!
Mi s-a declarat iubirea la un concert vama veche...sper ca pe 8/9 iunie sa nu mi se declare altceva....

Iubesc vama veche .... din toata inima!
Continuati sa ne delectati cu textele voastre despre dragoste, indiferenta, plictiseala, ura, obisnuinta, .... despre viata asa cum e ea ....