Am sa ma-ntorc barbat...
- sheridan
- Sf. Petru
Am sa ma-ntorc barbat...
Eu regret mult ca n-am avut sansa pana acum sa vad spectacolul...La Constitutie nu mi-au dat invitatie, de restul nu stiam, ma intreb daca o sa-l mai puna in scena curand...
Am inteles ca mai au nevoie de un sponsor, din cate stiu eu un singur ASMIB la TNB costa in jur de 15.000 de parai...Will they make it?
Am inteles ca mai au nevoie de un sponsor, din cate stiu eu un singur ASMIB la TNB costa in jur de 15.000 de parai...Will they make it?
Singurul moment cand nu mai esti prost este, paradoxal, atunci cand recunosti ca esti PROST...
io am vb foarte serios cu lavaliera in loc de microfon....cine a vazut spectacolul ar trebui sa inteleaga una e sa te schimbi din plutonier in andrei liber la maini si alta e cu un nicrofon care trebuie sa-i mai tii seama. in plus expresivitatea miscarilor este mult diminuata daca o mana e ocupata cu pardalnicul de microfon....
Mey nu stiu cu cat este mai scumpa o lavaliera decat un microfon clasic....dar cred ca daca il incomoda pe Tudor microfonul cela ...nu astepta atatea spectacole ....sa-l schimbe! Hai sa lasam astfel de detalii pe seama lor...ca-s baieti mari si stiu ei ce fac!
Desi stiu poppica scumpa ca tare ti-i tie drag sa-i fie bine lui Tudorishka
Desi stiu poppica scumpa ca tare ti-i tie drag sa-i fie bine lui Tudorishka

Inca nici nu am curaj sa visez sa vad specatacolul ASMIB. Poate totusi vor mai avea loc miracoluri...m-as bucura sa-i ajute cineva pe baieti! Pacat ca nu sunt in masua(eu nici pe mine nu ma pot ajuta
)

"Nu mi-e ciuda si nu sunt manioasa, dar am constiinta inutilitatii mele."(Paulo Coelho"Al cincilea munte")
www.vavetuchi.home.ro -pentru cine vrea sa ma cunoasca mai bine!(inca nu e gata!)
www.vavetuchi.home.ro -pentru cine vrea sa ma cunoasca mai bine!(inca nu e gata!)
decat lavaliera mai bine microfon cu casti gen britney sau michaeeeeel de ce pleci michaeeeeeeel!!!!!!!!! va dati seama cum ar arata plutonierul cu casti? roger! roger 10 4 tarash soldat! do you copy?...si apoi tot TC: we read you ...10 4 nu inteleg de ce tipati, eu v-am auzit....over!
all animals are equal but some animals are more equal than others...
- boogie_bughi
- Om al plajei
eu una nu prea mai cred ca o sa se mai joace asmib...pt ca tudor lucreaza la un musical la teatru...nu stiu de unde atata timp si energie...sincer mi-ar parea rau sa nu mai vad asmib...dar ma mai gandeam la ceva in general cei care fac armata la 18 ani nu au luat la facultate nu? e o chestie tare relativa...
- boogie_bughi
- Om al plajei
- serendipity
- Sf. Petru
Aseara am auzit-o si eu pe Emilia Popescu la Profesionistii in reluare spunand ca va juca in Chirita la Teatrul de Comedie, in regia Iarinei Demian, muzica va fi compusa de Tudor Chirila si Vama Veche.Iulia_Poppy_17 wrote:eu una nu prea mai cred ca o sa se mai joace asmib...pt ca tudor lucreaza la un musical la teatru...nu stiu de unde atata timp si energie...
Abia astept sa vad piesa, oricum este una dintre comediile mele preferate iar cu asemenea fond muzical cred ca va fi super.
viitorul e nescris
ok, trebuie sa fac un topic maaare, maaare de tot, sa-l vada toata lumea cand intra pe forum?! tudi a spus ca nu va fi nici un album concept, deci nu va fi in genul ASMIB. va fi un album! cred ca e a treia sau a patra oara cand scriu asta pe forum...
"hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies" (shawshank redemption)
alexunu online
alexunu online
- boogie_bughi
- Om al plajei
da mai cow...lasa ca ne facem "noi" mari, mai asteptam vreo trei ani pana apare albumul si atunci o sa intelegem cu totii ce fel de album e...acum poate "suntem" un pic cam confuzati...ba de starea de spirit a lui tudi (din seara respectiva)...ba de anumite declaratii...lasa, lasa ca ne lamurim noi

Pune-te-n cap shot dupa shot dimineata plaja e cel mai comod pat.