Am sa ma-ntorc barbat...

Ati văzut spectacolul? Vi-l mai amintiti?

Moderators: feather, sellena

sheridan
Sf. Petru

Am sa ma-ntorc barbat...

Post by sheridan » Fri Jan 30, 2004 3:19 pm

Eu regret mult ca n-am avut sansa pana acum sa vad spectacolul...La Constitutie nu mi-au dat invitatie, de restul nu stiam, ma intreb daca o sa-l mai puna in scena curand...
Am inteles ca mai au nevoie de un sponsor, din cate stiu eu un singur ASMIB la TNB costa in jur de 15.000 de parai...Will they make it?
Singurul moment cand nu mai esti prost este, paradoxal, atunci cand recunosti ca esti PROST...

Popeasca
Oltean

Post by Popeasca » Fri Jan 30, 2004 4:26 pm

io am vb foarte serios cu lavaliera in loc de microfon....cine a vazut spectacolul ar trebui sa inteleaga una e sa te schimbi din plutonier in andrei liber la maini si alta e cu un nicrofon care trebuie sa-i mai tii seama. in plus expresivitatea miscarilor este mult diminuata daca o mana e ocupata cu pardalnicul de microfon....

schitzo
Cel ce vinde de toate

Post by schitzo » Fri Jan 30, 2004 6:57 pm

Mey nu stiu cu cat este mai scumpa o lavaliera decat un microfon clasic....dar cred ca daca il incomoda pe Tudor microfonul cela ...nu astepta atatea spectacole ....sa-l schimbe! Hai sa lasam astfel de detalii pe seama lor...ca-s baieti mari si stiu ei ce fac!
Desi stiu poppica scumpa ca tare ti-i tie drag sa-i fie bine lui Tudorishka :tweety:

valkiria
Cel ce vinde de toate

Post by valkiria » Fri Jan 30, 2004 8:16 pm

cu microfoane sau fara, mie tot una mi-e, ca tare ma tem ca n-o sa apuc sa-l vad niciodata :angry3: :angry4: angry9: :angry7: :banghead:

ps. poppy... care-i faza cu iulia? :?
if you see this writing you're dying.

Popeasca
Oltean

Post by Popeasca » Mon Feb 02, 2004 7:48 pm

bai nu stiu cum s-a ajuns aici ....eu parerea cu lavaliera a discutat-o cu o persoana avizata din Radio Romania Actualitati care stie multe in general....dar vad ca mintile voastre au mers mult prea departe......

vave
Plt. mj. Cõpsunõ

Post by vave » Sun Feb 08, 2004 4:33 pm

Inca nici nu am curaj sa visez sa vad specatacolul ASMIB. Poate totusi vor mai avea loc miracoluri...m-as bucura sa-i ajute cineva pe baieti! Pacat ca nu sunt in masua(eu nici pe mine nu ma pot ajuta :) )
"Nu mi-e ciuda si nu sunt manioasa, dar am constiinta inutilitatii mele."(Paulo Coelho"Al cincilea munte")

www.vavetuchi.home.ro -pentru cine vrea sa ma cunoasca mai bine!(inca nu e gata!)

floydman
.

Post by floydman » Wed Feb 11, 2004 8:21 am

decat lavaliera mai bine microfon cu casti gen britney sau michaeeeeel de ce pleci michaeeeeeeel!!!!!!!!! va dati seama cum ar arata plutonierul cu casti? roger! roger 10 4 tarash soldat! do you copy?...si apoi tot TC: we read you ...10 4 nu inteleg de ce tipati, eu v-am auzit....over!
all animals are equal but some animals are more equal than others...

boogie_bughi
Om al plajei

Post by boogie_bughi » Wed Feb 11, 2004 4:09 pm

huston we've got a problem :roll: :shock:
Pune-te-n cap shot dupa shot dimineata plaja e cel mai comod pat.

Popeasca
Oltean

Post by Popeasca » Fri Mar 19, 2004 1:03 pm

eu una nu prea mai cred ca o sa se mai joace asmib...pt ca tudor lucreaza la un musical la teatru...nu stiu de unde atata timp si energie...sincer mi-ar parea rau sa nu mai vad asmib...dar ma mai gandeam la ceva in general cei care fac armata la 18 ani nu au luat la facultate nu? e o chestie tare relativa...

boogie_bughi
Om al plajei

Post by boogie_bughi » Sat Mar 20, 2004 10:10 pm

cunosc trei cazuri care si-au inghetat anul imediat ce au intrat la facultate ca sa se duca in armata...si cred ca multi fac asa :oops:

serendipity
Sf. Petru

Post by serendipity » Sun Mar 21, 2004 11:09 am

Iulia_Poppy_17 wrote:eu una nu prea mai cred ca o sa se mai joace asmib...pt ca tudor lucreaza la un musical la teatru...nu stiu de unde atata timp si energie...
Aseara am auzit-o si eu pe Emilia Popescu la Profesionistii in reluare spunand ca va juca in Chirita la Teatrul de Comedie, in regia Iarinei Demian, muzica va fi compusa de Tudor Chirila si Vama Veche.
Abia astept sa vad piesa, oricum este una dintre comediile mele preferate iar cu asemenea fond muzical cred ca va fi super.
viitorul e nescris

alexunu
Daydreamer

Post by alexunu » Mon Mar 22, 2004 5:39 pm

ok, trebuie sa fac un topic maaare, maaare de tot, sa-l vada toata lumea cand intra pe forum?! tudi a spus ca nu va fi nici un album concept, deci nu va fi in genul ASMIB. va fi un album! cred ca e a treia sau a patra oara cand scriu asta pe forum...
"hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies" (shawshank redemption)
alexunu online

boogie_bughi
Om al plajei

Post by boogie_bughi » Wed Mar 24, 2004 12:36 am

da mai cow...lasa ca ne facem "noi" mari, mai asteptam vreo trei ani pana apare albumul si atunci o sa intelegem cu totii ce fel de album e...acum poate "suntem" un pic cam confuzati...ba de starea de spirit a lui tudi (din seara respectiva)...ba de anumite declaratii...lasa, lasa ca ne lamurim noi :wink: :arrow: :idea:

romibaro
Om al plajei

Post by romibaro » Wed Mar 24, 2004 8:46 am

floyd...cumva esti malitios? :twisted:
Asta-i viata aproape pentru toti. o iei pe ocolite, te aranjezi, iti porti lasitatea ca pe un animal familiar. O mangai, o dresezi, te legi de ea. Asta-i viata. Unii sunt curajosi, altii se acomodeaza. E mult mai odihnitor sa te acomodezi.

rory
10 Inch Rider

Post by rory » Thu Mar 25, 2004 6:57 pm

si acum o deviem pe la subiectul "Floyd"! Ce frumos! :P :wink:

:twisted:

Locked