albumul pe bucati

Totul despre albumul A.S.M.I.B.

Moderators: feather, sellena

alchimista
Vecin de la mezanin

Post by alchimista » Sun Nov 13, 2005 8:32 pm

dragostea....imi umple sufletul de caldura de fiecare data cand o ascult....si prolog....ai andrei singur...mai ales partea in care zice"si nu mai stiu exact unde e marea...si ce culoare are..si sunt atat de multe cuvinte pe care nu le stiu..."....ar mai fi epilog si 18 ani...ce mai,toate imi place dar astea....astea parca sunt mai speciale...pentru mine...
ti-am iubit necunoscutul...

D4rk_Girl
Cloud

Post by D4rk_Girl » Sun Nov 13, 2005 10:31 pm

toate sunt super...si albumu` si povestea si`ar pierde cursu` dak n`ar fi nici o piesa.. nu pot sa zic care`mi place mai mult...decat acum pe moment..melodia care se potriveste cu starea mea : "Scrisorile"
"...purtat de apa regretului ma simt mereu izbit de valuri ma tem ca nici un salvamar nu regasesc pe maluri [...] flori de fericire revin mereu pentru a pleca....de ce viata imi zambeste cand nu sunt fericit cu ea?"

CMIDP
Cal din Marlboro

Post by CMIDP » Sun Nov 20, 2005 11:09 pm

schitzo wrote:Cand ascult albumul ASMIB....de multe ori se intampla ceva ciudat.....cand ajunge la melodia "dragostea" imi dau lacrimile, o mai ascult odata, iar apoi inchid fara sa mai pot asculta in continuare! Cu siguranta melodia mea de suflet este "dragostea" dar "drumul" a fost melodia care ma impresionat cel mai puternic la prima auditie!
stateam astazi si tot reciteam unele chestii dupa forum si am ajuns si la acest mesaj postat de schitzo ..si imi dau seama ca de fapt si la mine se petrece acealsi lucru ...ce-i drept nu am mai ascultat melodia de ceva vreme si nici nu o voi face probabil ...dar cu siguranta asta voi patii si acum ...ca intotdeauna ...
Ce trist e cimitirul fara tine !!!
Grunge is dead ... [LONG LIVE ROCK]

Mel
Pusti julit ¯n coate

Post by Mel » Thu Nov 24, 2005 4:20 pm

^CMIDP^ wrote:
schitzo wrote:Cand ascult albumul ASMIB....de multe ori se intampla ceva ciudat.....cand ajunge la melodia "dragostea" imi dau lacrimile, o mai ascult odata, iar apoi inchid fara sa mai pot asculta in continuare! Cu siguranta melodia mea de suflet este "dragostea" dar "drumul" a fost melodia care ma impresionat cel mai puternic la prima auditie!
stateam astazi si tot reciteam unele chestii dupa forum si am ajuns si la acest mesaj postat de schitzo ..si imi dau seama ca de fapt si la mine se petrece acealsi lucru ...ce-i drept nu am mai ascultat melodia de ceva vreme si nici nu o voi face probabil ...dar cu siguranta asta voi patii si acum ...ca intotdeauna ...
lewl..nu suntetzi singurii.. :roll: e atat d puternica melodia .. raman speechless knd o aud..
Fericirea e ceva care nu se atinge niciodata.. dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata..

pasha
Zmeu

Post by pasha » Sun May 21, 2006 10:46 pm

Nu am reusit sa vad integral videoclipul de la "18 ani". Ma plictisea prin monotonia lui. Piesa are si ea un defect: pauzele cu clapele (cred ca sunt clape alea), iesite din ritmul melodiei.
Live and let live! Pasha in cerc

wanna_vv
Zmeu

Post by wanna_vv » Sun May 21, 2006 11:47 pm

preferata mea de pe album e "scrisorile"... cand am ascultat-o prima data (si mi se mai intampla destul de des si acum), m-a impresionat f tare prin cum incepe, atunci cand andrei e "chinuit" si batjocorat de plutonier....apoi e vb si de instrumentatie, care e f puternica si se potriveste f bine cu versurile (ceea ce se intampla in fiecare piesa pana la urma), si mai ales si mai ales prin versuri... faza cu "cuvintele astea imi musca din piept/ stomacul se strange, nu pot sa stau drept"... sunt f realiste! adik intr-un asemenea moment, chiar asta simti... e f bine spus, cu cuvinte potrivite, si e f reusita si "interpretarea" lu' tudor, te atinge.
keep on rollin' baby!!!

Post Reply