Bine, dragă. Atunci, aplicăm două strategii paralele:
1) Ordine si disciplină. Moderăm la sânge. Tot ce e off-topic, glumet, critic, atacant, contraatacant, certăret, OUT! Sanctiuni drastice. O poliloghie de ranguri de pedeapsă, tăieri de drepturi, bannări de la temporare până la (foarte rapid) definitive, gratii la topicuri, cătuse la keyboard-uri, si-n rest... nimic decât tăcere!
2) Conditionăm orice înscriere de comunicarea datelor personale inclusiv adresa de-acasă, si pentru fiecare user nou, câte o echipă de useri cu minimum 300 de posturi, sub coordonarea unui moderator, se va duce la el, de luni până joi si vineri dimineata, să-i facă ugradarea psihologică - să nu mai aia, aia, aia, si-n schimb să numai (doar) aia, aia, si aia. Să contribuim la formarea Userului Nou, pe drumul făuririi societătii forumiste MULTILATIRAL dizvoltati, si înaintare a Vămii Vechi spre... Să facem TOTUL, tovarăsi!
de la/pentru moderatori cu dragoste
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

- Catanutz
- Cal din Marlboro
fi`ti`ar mistou` sa`ti fie
perceptia nu reprezinta vorbe in vant si locul ei e la zona libera.
si da..acum kiar avem 2 zone in care se poate abera! daca vreau sa fac un split de la branhie unde il fac? la recycle sau la merry?
organizarea era buna inainte... trebuie rezolvata doar problema "spune ceva sincer".
cat despre userii noi.. ii primim, le uram bun venit si avem grija sa nu sara calul..
episoadele oana t. hordy sau mai stiu eu ce sunt inevitabile. nu poti controla cine se inscrie pe forum. asta e, lumea se cearta. de`asta suntem noi.. dar asta e alta prob..

perceptia nu reprezinta vorbe in vant si locul ei e la zona libera.
si da..acum kiar avem 2 zone in care se poate abera! daca vreau sa fac un split de la branhie unde il fac? la recycle sau la merry?

cat despre userii noi.. ii primim, le uram bun venit si avem grija sa nu sara calul..
episoadele oana t. hordy sau mai stiu eu ce sunt inevitabile. nu poti controla cine se inscrie pe forum. asta e, lumea se cearta. de`asta suntem noi.. dar asta e alta prob..
Her hair reminds me of a warm safe place
eu un lucru nu inteleg. sunt aici de mult timp. nu mai tin socoteala. dar de ce nu era nevoie de atetea sectiuni si atata ordine in dezordine si atata labareala pe forumul vechi,sau chiar pe acest forum la inceput? unde singurele topicuri in care mai puteai sa abereze(si ce mai aberatii...) erau cele cu forumestiul si cu povestea...
n-ar fi mai simplu, cu un avant puternic sa stergem tot ce este aiurea pe acest forum si sa ramanem numai cu ce conteaza? iar cei noi care vor si considera ca acest forum merita atentia lor sa nu aiba decat topicuri interesante si consistente dintre care sa aleaga cand vor dori sa posteze. incet incet,dupa ce le vor fi sterse topicurile(nu posturile) aberante,se vor invata sa posteze civilizat sau sa paraseasca forumul,ceea ce ar trebui sa ne fie egal...
n-ar fi mai simplu, cu un avant puternic sa stergem tot ce este aiurea pe acest forum si sa ramanem numai cu ce conteaza? iar cei noi care vor si considera ca acest forum merita atentia lor sa nu aiba decat topicuri interesante si consistente dintre care sa aleaga cand vor dori sa posteze. incet incet,dupa ce le vor fi sterse topicurile(nu posturile) aberante,se vor invata sa posteze civilizat sau sa paraseasca forumul,ceea ce ar trebui sa ne fie egal...
If you ever get close to a human And human behaviour Be ready be ready to get confused!
cu atat mai bine. cine nu e multumit, e poftit pe messenger sau yahoo groups sau #vst, nu aici. serios acuma. eu,aia conservatoare
chiar cred acum intr-o schimbare drastica. mai ales ca odata cu albumul nou o sa fim napaditi de felurite personaje. trebuie educati "din fasha"

If you ever get close to a human And human behaviour Be ready be ready to get confused!
"Câteodată visez... uneori aberez..."Catanutz wrote: fi`ti`ar mistou` sa`ti fie![]()
Dar uneori mistourile mele nu aberează ci spun câte ceva - ca acum, de pildă.
Concret: CUM vrei să aduci, PRACTIC, si mai la ordine decât este o comunitate ca un forum?
Ba cred că acum avem kiar o zonă CLARA pentru aberare: "Merry Go Round". (Apropo, aberarea are si părtile ei bune; ati văzut de câte ori mă joc si eu prin ea; da' măcar să n-o facem peste tot.)Catanutz wrote:acum kiar avem 2 zone in care se poate abera! daca vreau sa fac un split de la branhie unde il fac? la recycle sau la merry?
Asa că orice split (de la branhie, băsica plutitoare sau înotătoarea anală), e clar unde se duce:
- e sir de aberări vesele? La "Merry Go Round"!
- e discutie serioasă despre activitatea forumului? La "Recycle Bin".
Imperiile coloniale au murit...