Tudor Chirila in "Eva Magazin"

Stiri din presă, articole, reportaje, interviuri

Moderators: alexunu, Catanutz

Post Reply
mali_puisor
Emigrant ¯n America
Posts: 71
Joined: Tue Dec 27, 2005 6:44 pm
Location: Where the sun doesn't shine
Contact:

Tudor Chirila in "Eva Magazin"

Post by mali_puisor » Tue May 09, 2006 1:01 pm

Pe luna mai este interviu cu Tudor Chirila in revista mentionata in titlul topicului,dar este fff lung si nu am timp sa-l scriu aici.
Pe scurt,este vorba despre Tudor Chirila ca om,vb putin ds viata lui personala(in sensul ca,nu are iubita stabila pt ca nu a gasit persoana potrivita,i-ar placea sa mai joace intr-un film cu mama lui,dupa concertul/concertele de la Sala Palatului vor urma si altele in tara :lol: )Si isi doreste un copil,dar nu vrea sa se casatoreasca!That's it.

User avatar
D4rk_Girl
Cloud
Posts: 489
Joined: Mon Oct 31, 2005 2:49 pm
Location: somewhere in your mind... lost
Contact:

Post by D4rk_Girl » Tue May 09, 2006 1:11 pm

il scaneaza careva? k unii n`au acces la respectiva revista..eu cel putin n`am auzit de ea..
"...purtat de apa regretului ma simt mereu izbit de valuri ma tem ca nici un salvamar nu regasesc pe maluri [...] flori de fericire revin mereu pentru a pleca....de ce viata imi zambeste cand nu sunt fericit cu ea?"

mali_puisor
Emigrant ¯n America
Posts: 71
Joined: Tue Dec 27, 2005 6:44 pm
Location: Where the sun doesn't shine
Contact:

Post by mali_puisor » Tue May 09, 2006 1:19 pm

Il scanez eu dar nu azi k n-am timp.

User avatar
Pitbull
Big Brother
Posts: 1774
Joined: Thu Jan 29, 2004 6:41 pm
Location: Bucharest
Contact:

Post by Pitbull » Wed May 10, 2006 9:59 am


Rubrica: Bărbatul lunii
Pag: 32 - 33
Foto: Bărbatul lunii

Tudor Chirilă, un rebel fără obligaţii şi responsabilităţi

Cristina Darmina Iamandi


Unora, Tudor Chirilă le este idol de când a apărut Vama Veche, adică de zece ani, lor adresându-li-se noul album, care va fi lansat în curând. Iar pentru alţii, este actorul desprins de notorietatea mamei - Iarina Demian şi aflat în plină afirmare pe scena Teatrului de Comedie. în interviu se regăseşte concepţia lui Tudor Chirilă despre artă şi femei, despre bani şi suflet... despre viaţă.

Cum se numeşte noul album, câte melodii include, când se lansează?

Din nefericire, titlul albumului e ultimul pe care îl alegem. Vor fi 10 sau 11 piese pe album şi sper să-l lansăm în mai. Adică, de fapt, este imperios necesar să-l lansăm în mai pentru că lumea îl aşteaptă de aproape doi ani de zile. Deşi, se lasă cam greu. Adică suntem deja la al doilea single şi al doilea videoclip de pe disc, şi discul nu e lansat. Cred că lucrurile bune se nasc greu şi de multe ori nu se nasc atunci când vrei tuà Deci, răspunsurile punctuale ar fi 10, 11 piese, lansarea va fi în luna mai, iar titlu încă nu există.

„Zmeul„ va fi piesa de rezistenţă a albumului?

Nu ştiu. „Zmeul„ e o piesă foarte frumoasăà Nu ştiu dacă „Zmeul„ e piesa de rezistenţă a albumului, oricum e o piesă foarte frumoasă, mie îmi place foarte mult. E o baladă. Probabil, însă, că nu e hitul discului. Hiturile nu au ieşit încă. Unul l-am compus ieri (n.r. 7 martie). Nici măcar nu era programat. Ne-a venit nouă o idee la Timişoara şi s-a născut o piesă care riscă să le bată pe toate celelalte. Aşa e, lucrurile bune se nasc din întâmplare.

Este şi pe coloana muzicală a filmului „Legături bolnăvicioase„, în regia lui Tudor Giurgiuà


Da, el a auzit-o într-un concert şi i-a plăcut. Noi i-am dat piesa s-o folosească în film, după care s-a legat şi am făcut videoclipul cu scene din film pentru că, pe versurile astea, şi tema filmului fiind o poveste de dragoste, mai mult sau mai puţin împlinită, s-a potrivit.

Vă gândiţi şi la un turneu de promovare a noului album?

Categoric! Am făcut, practic, şi în vara trecută un concert de promovare a single-ului „Vino să visăm sub apă„. Acum cred că o să putem să prezentăm discul întreg, normal, şi în afara celor două show-uri de la Sala Palatului, din luna mai, ar trebui să plecăm în ţară. Suntem foarte iubiţi în ţară şi, de multe ori, nu putem să dăm înapoi cantitatea de energie care ni se trimite, din cauza frecvenţei mai mici a concertelor nostre în unele oraşe.

Cum apreciezi calitativ acest nou album? Aţi evoluat artistic?

Am evoluat muzical. Cred că e un material complex din punct de vedere muzical. E un album la care aportul individual al fiecăruia dintre membrii trupei e mult mai puternic şi atunci, pe general, albumul e mult mai lucrat din punct de vedere muzical. Se acordă mai multă atenţie orchestraţiei, chitara are acum o pondere foarte mare în gaşcă, asta neînsemnând că pianul, care este un fel de trade-mark al trupei Vama Veche, a dispărut. E un disc amestecat. Sunt foarte multe piese din foarte multe stiluri. Nu ştiu dacă asta e bine sau e rău, habar n-am.

Ce piese de pe noul album aţi cântat deja în public?

Până acum se cânta „Zmeul„, se mai cântă „Cântec prost„à E şi complicat, acum! Lumea le înregistrează cu telefonul mobil, ele ajung pe internet, cum a fost „Zmeul„, o piesă foarte cunoscută dinainte de-a o fi dat la radio şi de-a fi făcut videoclipul. Nici nu ştii ce să faci, să le cânţi, să nu le cânţià

Pentru că vorbim despre fani, este cam acelaşi public pe care l-aţi avut mereu?

Paradoxal, media de vârstă a scăzut. Noi am crescut, am mai îmbătrânit puţin, şi media de vârstă a fanilor a scăzut. Sunt foarte mulţi puşti, ceea ce pe mine mă bucură foarte tare.

Te gândeşti şi la mesajul pe care vrei să-l transmiţi?

Daà acumà iarăşià de exemplu, cântecul ăsta nou are un vers foarte frumos, după părerea mea, „Toţi suntem o comunitate de vise sfărâmate în mii de rate”. Ar trebui să dăm mai puţină atenţie consumului şi mai multă atenţie nouă, sinelui. Aşa s-a născut cântecul acesta, cu un tânăr care vrea să ajungă la radio să spună cine e el cu adevărat şi că iubită-sa e la o cafenea, lucrează, vrea să fie actriţă, el are trei prieteni bagabonţi, sunt bagabonţi, da-i ştie de mic şi asta e, el o arde pe la un net, dar viaţa lui simplă e nepoluată de rate, de card, de credit, şi că până la urmă se poate trăi şi aşa. Adică, goana asta după bani care ne face să uităm cine suntem cu adevărat.

Cam asta ar fi noua ta filozofie?

Păi, probabil că te marchează. Nu scrii decât din ceea ce trăieşti, nu? Se pare că, până la urmă, ficţiunea e ficţiune până la un anumit punct. Dar, la bază, e ceea ce trăieşti. Toată lumea vorbeşte despre bani, despre cât costă o casă, un laptopà şi discuţiile se rezumă foarte mult la bani pentru că în România clasa de mijloc nu e aşezată, nu e bine definită. Nu e ca afară, unde pe oameni nu-i mai interesează să-şi facă o casă, ci-i interesează cu banii ăia mai bine să călătorească, să stea într-un studio în Paris. Dacă mi-aş face o casă, probabil gândeşte el, nu m-aş mai duce în Cuba, nu m-aş mai duce în Arubaà pentru că, vorba aia, până la urmă casa n-o iei cu tine, bagajul de amintiri, da. Ştim cu toţii, plecăm într-o călătorie şi ne schimbă. Atunci, de ce să dau patru sute de mii de euro pe o casă şi să nu călătoresc de banii ăştia?

Tu ai casă?

Am un apartament. Sunt foarte fericit cu apartamentul meu. N-am obligaţii de nici un fel şi nici responsabilităţi. Probabil de-aia mi-e şi uşor să gândesc aşa. Dacă aş avea o nevastă şi un copil, ar fi mai complicat.

Te gândeşti la însurătoare?

La momentul acesta, nu.

Eşti fericit că ai muzica şi ai actoria. Crezi că astea două te împlinesc sufleteşte?

Nu ştiu. Eu sunt un om contradictoriu. Profesional, da. E o întrebare simplă şi în acelaşi timp foarte grea. Acum sunt în oarecare stres pentru că discul trebuie să iasă într-un anume fel şi nu ne putem permite să greşim. Din cauza asta am şi optat să nu mai fac nici un rol nou la teatru până la sfârşitul anului sau până anul viitor, când probabil o să mai joc ceva. Pentru că eu fără teatru nu pot şi nu vreau. Am făcut şi filmul acesta cu Tudor, care, iarăşi, a fost foarte bine că l-am filmat în septembrieà în principiu, oricum, trebuie să fiu împlinit pentru că n-aş putea face mai mult, mai mult de-atât e inuman. Am simţit pe pielea mea. Am alternat teatru, muzică, teatru, muzicăà

Apropo de teatru. Te gândeşti la un text anume, la un personaj anume, pentru anul viitor? Poate să montezi ceva?

Nu, nu cred că sunt pregătit să montez. Aş vrea să joc cu mama. Adică, am lucrat cu ea de patru ori, dar mi-e dor să mai joc cu ea. E o actriţă formidabilă şi cred că de-abia cum sunt pregătit să-i fac faţă şi cred că ar ieşi scântei.

Poate are doamna Demian un proiectà

Ne gândim amândoi. Aş vrea să jucăm o piesă în două sau în patru personaje. E o chestie foarte mişto şi îmi doresc foarte tare să facem un proiect aşaà Cât despre veleităţile mele de regizor, mai aştept, pentru că eu sunt foarte coleric şi impulsiv, încă, şi mi-ar fi greu să îmi impun viziunea. Cred că lucrurile astea vin mai târziu. E simplu să ne spunem regizor, dar meseria de regizor e grea, e ca dirijorul care trebuie să citească 32 de portative odată.

în mai va fi ziua ta. Caracterizează-te puţin, în linii mari! Cum te vezi acum?

Sunt vai mama mea! Nu ştiu, am senzaţia că sunt foarte la începutà

Eşti dificil pentru cei din jur?

Da, dificil sunt. N-am prea mulţi prieteni şi, paradoxal, nici nu încerc să-mi fac. Am câţiva, cu care încerc să merg în viaţă. Eu nu sunt un om foarte sociabil. Asta am mai pierdut-o pe drum. Când eram mai mic, eram mai sociabil.

Ce relaţie ai cu femeile?

Ce să vorbesc despre mine în relaţia cu femeile? E complicat. Femeia e un lucru atât de minunat şi atât de complex, încât nu-l poţi epuiza în două cuvinte. E o minune, câteodată e un rău necesar. Nu se poate fără ele şi ele speculează. Nu se poate nici fără noi, dar până la urmă cele mai frumoase momente în viaţă sunt când chimia dintre un bărbat şi o femeie este totală şi funcţionează. Pentru că iubirea e, de fapt, chimie şi asta e un lucru foarte frumos. Altfel, acelea sunt clipele de care îţi aminteşti cel mai bine. în 95 eram fericit! Erai fericit pentru că erai cu cineva şi împărtăşeai o chestie şi era mişto.

Ce iubită ai?

Păi, n-am!

N-ai?

Ce iubite am?!

Iubite? Ai mai multe?

Deci, n-am o iubită stabilă. Sunt într-un moment în care nu am găsit pe cineva cu care chimia să funcţioneze. Poate că am devenit dificil, habar n-amà Sunt deschis oricăror experienţe. Copilăresc. Mă simt ca la 20 de ani. Nu simt nevoia să-mi fac nici casă pe pământ, nici credit de nevoi personale, nici rate cu buletinul şi nici să am nevastă şi amantă nu vreau. Prefer să am iubită. Şi îmi doresc un copil.
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine ;)
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

mali_puisor
Emigrant ¯n America
Posts: 71
Joined: Tue Dec 27, 2005 6:44 pm
Location: Where the sun doesn't shine
Contact:

Post by mali_puisor » Thu May 11, 2006 10:11 pm

Pit,mersi mult!M-ai scutit de o treaba!Sar'na inca o data!

User avatar
Pitbull
Big Brother
Posts: 1774
Joined: Thu Jan 29, 2004 6:41 pm
Location: Bucharest
Contact:

Post by Pitbull » Thu May 11, 2006 10:41 pm

Nu-i bai. L-aveam în computador încă de-acu' doauă săctămâni.
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine ;)
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

User avatar
floydman
.
Posts: 2046
Joined: Thu Jan 29, 2004 4:08 pm
Location: peste tot prin tara
Contact:

Post by floydman » Fri May 12, 2006 7:38 am

Pitbull wrote:
Rubrica: Bărbatul lunii
Pag: 32 - 33
Foto: Bărbatul lunii


Daà acumà iarăşià de exemplu, cântecul ăsta nou are un vers foarte frumos, după părerea mea, „Toţi suntem o comunitate de vise sfărâmate în mii de rate”.

misto , bah! :shock:
all animals are equal but some animals are more equal than others...

User avatar
Clownitza
Plt. mj. Cõpsunõ
Posts: 769
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:12 pm
Location: pe aripile unui vant pribeag, ce duce la mare...
Contact:

Post by Clownitza » Sun May 14, 2006 9:26 am

cine poate, imi da si mie data nasterii fiecarui membru vv? va rog
de ce sa strig mai tare
de ce sa nu renunt
de ce doar eu gresesc
de ce doar eu ma zbat
de ce-am uitat sa rad
de ce platesc doar eu ?!?

User avatar
Catanutz
Cal din Marlboro
Posts: 806
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:27 am
Location: Privind lumea de sus.. e mai frumoasa asa!
Contact:

Post by Catanutz » Sun May 14, 2006 9:38 am

pai in primul rand a fost ziua lui liviu pe 12.
ai putea sa mai cauti prin arhiva topicurile de "la multi ani" dedicate membrilor formatiei. si ai putea sa nu mai postezi offtopic
Her hair reminds me of a warm safe place

Post Reply