Un album mai bun sau mai rõu?

"Zmeul", "Cântec prost", "Vino să visăm sub apă", si toate celelalte piese de pe noul album "Fericire în rate".

Moderators: alexunu, Catanutz

wanna_vv
Zmeu

Post by wanna_vv » Sat May 27, 2006 1:48 am

hm.. da, acum incep sa-mi formez si eu o parere referitor la albumul asta... zmeul, vsvsa, fericire in rate (care e super super nice parerea mea), piesa aia "rap" suna f ciudat dar funny :lol: ... sunt curioasa cum sunt celelalte... anyways.. melodia cu curvele... nush c sa zic... cam ciudat... f misto ca au "abordat subiectul", e ceva ff original si ar cam "rupe gura targului" dar... sa le inchini un imn..? e adevrat ca aduc echilibru societatii si salveaza casnicii, asta gandind-o eu la rece (si bineinteles ca faza cu salvatul casniciilor e valabila doar in unele cazuri), dar, gandind cu "inima", nu sunt d acord cu idea, pt ca eu sunt o persoana care intr-o oarecare masura ridica dragostea (adevarata) pe un piedestal... cred in dragsotea adevarata si in puterea ei, si in multe alte chestii legate d asta... iar ele se vand pe bani.... nu vreau sa arat pe nimeni cu degetul, nu am nimic cu ele, pt ca pana la urma fiecare e stapan p viata sa si face ce vrea cu ea (atat timp cat nu ii afecteaza direct pe ceilalti), fara sa dea socoteala nimanui, iar ceilalti nu au dreptul sa judece (pe plan moral) dar... prostitutia nu are chiar un loc maretz in inima mea... ba chiar mi se pare un f mare pacat care ne demoralizeaza... nu iti spune nimeni sa t calugaresti sau sa mai stiu eu ce, dar macar sa o faci din dragoste, si nu cu toti barbatii din cartier, fiecare facand ce vrea din tine in pat (i guess)... si nu pe bani.... demnitatea mai exista oare la femeile astea? ma rog... nu stiu cum traiesc ele si de asta nu prea vreau sa vb aiurea... si pana la urma toti suntem oameni, dar poate ca pur si simplu prostitutia is not my favourite thing in the world.... desi pe de alta parte probabil ca e un rau necesar... adevarul e ca nu stiu cum ar fi fara.... cred ca depinde si de societate...
keep on rollin' baby!!!

apple
Mecanic de metrou

Post by apple » Sat May 27, 2006 6:06 pm

mike,eu cred ca ar fi mai bine sa inveti pentru capacitate in loc sa pierzi timpu' asa.
si fii sigur ca o sa te bucuri mai mult de album decat crezi.
modul in care un om isi accepta destinul este mai important decat insusi destinul sau

Pitbull
Big Brother

Post by Pitbull » Sat May 27, 2006 6:21 pm

Surprise, surprise!
Mike învată deja pentru capacitate (de-aia si apare mai rar pe forum în ultima vreme), iar pe deasupra si-a si însusit în cele din urmă observatiile noastre cu privire la partea de început a acestui topic.
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine ;)
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

valkiria
Cel ce vinde de toate

Post by valkiria » Sat May 27, 2006 7:57 pm

apple wrote:mike,eu cred ca ar fi mai bine sa inveti pentru capacitate in loc sa pierzi timpu' asa.
si fii sigur ca o sa te bucuri mai mult de album decat crezi.
zise apple care toata clasa a 12-a a invatat de-a dat in branci :roll:
if you see this writing you're dying.

myke
Om al plajei

Post by myke » Sat May 27, 2006 11:58 pm

si ce bine face mike ca sta mai putin pe aici nu? eh nu invat, nu am inceput inca dar sunt in procesu de "incalzire" :D. am alte treburi. in fine am intrebat pe la magazine si toata lumea mi-a spus acelasi lucru: teoretic, albumul apare luni, daca, DACA, ei il dsitribuie la timp, fara amanari. am bani destui stransi deja. oricum, luni dupa ce il iau, imi fac toate mel mp3, mi le pun pe mp3 player, imi fac playlist in winamp si imi fac o copie pt tata pt in masina :D. maniac, toata ziua de luni mi-o pierd cautand albumu. apropo, chestia cu flyerele se continua si dupa lansarea albumului?

Pitbull
Big Brother

Post by Pitbull » Sun May 28, 2006 1:35 am

Până înainte de concert.
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine ;)
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

apple
Mecanic de metrou

Post by apple » Mon May 29, 2006 1:56 pm

zise apple care toata clasa a 12-a a invatat de-a dat in branci

da' apple nu face topicuri d-astea pe forum intre timp.
si oricum,ea termina liceu',nu generala.
mike are nevoie de un liceu bun sau ft bun
modul in care un om isi accepta destinul este mai important decat insusi destinul sau

myke
Om al plajei

Post by myke » Mon May 29, 2006 4:04 pm

nu va mai faceti griji pt mike ca se descurca el si cu topicuri s cu capacitatea. am cautat azi albumu si peste tot mi s-a spus ca nu a aparut. de maine cica il primesc. am fost la diverta in unirii si la magazinu muzica.

traznita_
Cel ce vinde de toate

Post by traznita_ » Mon May 29, 2006 5:03 pm

myke wrote:nu va mai faceti griji pt mike ca se descurca el si cu topicuri s cu capacitatea. am cautat azi albumu si peste tot mi s-a spus ca nu a aparut. de maine cica il primesc. am fost la diverta in unirii si la magazinu muzica.
de ce nu ma mir? :roll:
So why don't we go somewhere only we know??

melina
Cal din Marlboro

Post by melina » Mon May 29, 2006 9:07 pm

good work, myke
imi place ca inca mai ai entuziasm sau speranta, cum vrei tu sa-i zici :D :wink:
this is fact, not fiction...
for the first time in years.

matusa jmja-ului

myke
Om al plajei

Post by myke » Tue May 30, 2006 1:24 pm

devine stresanta asteptarea asta. e bataie de joc! rog pe cineva sa afle sigur cand mama naibi se afla data lansarii albumului! azi la magazinu muzica mi-au spus ca mai bine astept si il iau de la concert ca nu cred ca o sa il primesca in curand. la diverta in unirii mi-au spus poate maine, poimaine...

traznita_
Cel ce vinde de toate

Post by traznita_ » Thu Jun 01, 2006 7:41 pm

si uite asa myke a lasat-o balta... :lol: :lol:
So why don't we go somewhere only we know??

myke
Om al plajei

Post by myke » Thu Jun 01, 2006 9:07 pm

iau albumu la concert. pai ce e asta merg un kilometru jumate pe jos degeaba?! pierd o ora aiurea. pacat pan la concert imi propusesem sa invat versurile la toate mel. :)) in loc sa invat imnu pt capacitate invatam curvelor, cu drag =))

Post Reply