Un album mai bun sau mai rõu?
-
- Zmeu
hm.. da, acum incep sa-mi formez si eu o parere referitor la albumul asta... zmeul, vsvsa, fericire in rate (care e super super nice parerea mea), piesa aia "rap" suna f ciudat dar funny
... sunt curioasa cum sunt celelalte... anyways.. melodia cu curvele... nush c sa zic... cam ciudat... f misto ca au "abordat subiectul", e ceva ff original si ar cam "rupe gura targului" dar... sa le inchini un imn..? e adevrat ca aduc echilibru societatii si salveaza casnicii, asta gandind-o eu la rece (si bineinteles ca faza cu salvatul casniciilor e valabila doar in unele cazuri), dar, gandind cu "inima", nu sunt d acord cu idea, pt ca eu sunt o persoana care intr-o oarecare masura ridica dragostea (adevarata) pe un piedestal... cred in dragsotea adevarata si in puterea ei, si in multe alte chestii legate d asta... iar ele se vand pe bani.... nu vreau sa arat pe nimeni cu degetul, nu am nimic cu ele, pt ca pana la urma fiecare e stapan p viata sa si face ce vrea cu ea (atat timp cat nu ii afecteaza direct pe ceilalti), fara sa dea socoteala nimanui, iar ceilalti nu au dreptul sa judece (pe plan moral) dar... prostitutia nu are chiar un loc maretz in inima mea... ba chiar mi se pare un f mare pacat care ne demoralizeaza... nu iti spune nimeni sa t calugaresti sau sa mai stiu eu ce, dar macar sa o faci din dragoste, si nu cu toti barbatii din cartier, fiecare facand ce vrea din tine in pat (i guess)... si nu pe bani.... demnitatea mai exista oare la femeile astea? ma rog... nu stiu cum traiesc ele si de asta nu prea vreau sa vb aiurea... si pana la urma toti suntem oameni, dar poate ca pur si simplu prostitutia is not my favourite thing in the world.... desi pe de alta parte probabil ca e un rau necesar... adevarul e ca nu stiu cum ar fi fara.... cred ca depinde si de societate...

keep on rollin' baby!!!
Surprise, surprise!
Mike învată deja pentru capacitate (de-aia si apare mai rar pe forum în ultima vreme), iar pe deasupra si-a si însusit în cele din urmă observatiile noastre cu privire la partea de început a acestui topic.
Mike învată deja pentru capacitate (de-aia si apare mai rar pe forum în ultima vreme), iar pe deasupra si-a si însusit în cele din urmă observatiile noastre cu privire la partea de început a acestui topic.
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

si ce bine face mike ca sta mai putin pe aici nu? eh nu invat, nu am inceput inca dar sunt in procesu de "incalzire"
. am alte treburi. in fine am intrebat pe la magazine si toata lumea mi-a spus acelasi lucru: teoretic, albumul apare luni, daca, DACA, ei il dsitribuie la timp, fara amanari. am bani destui stransi deja. oricum, luni dupa ce il iau, imi fac toate mel mp3, mi le pun pe mp3 player, imi fac playlist in winamp si imi fac o copie pt tata pt in masina
. maniac, toata ziua de luni mi-o pierd cautand albumu. apropo, chestia cu flyerele se continua si dupa lansarea albumului?

Până înainte de concert.
Imperiile coloniale au murit...

- melina
- Cal din Marlboro
good work, myke
imi place ca inca mai ai entuziasm sau speranta, cum vrei tu sa-i zici

imi place ca inca mai ai entuziasm sau speranta, cum vrei tu sa-i zici

this is fact, not fiction...
for the first time in years.
matusa jmja-ului
for the first time in years.
matusa jmja-ului
devine stresanta asteptarea asta. e bataie de joc! rog pe cineva sa afle sigur cand mama naibi se afla data lansarii albumului! azi la magazinu muzica mi-au spus ca mai bine astept si il iau de la concert ca nu cred ca o sa il primesca in curand. la diverta in unirii mi-au spus poate maine, poimaine...