Interviu cu Tudor Chirila exclusiv pentru forumul Vama Veche

News only.

Moderators: Sunflower, Kalin

Post Reply
User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Interviu cu Tudor Chirila exclusiv pentru forumul Vama Veche

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 5:16 pm

NOTA : ACEST INTERVIU NU A APARUT SI NU VA APAREA IN PRESA! EL A FOST ACORDAT IN EXCLUSIVITATE PENTRU FORUMUL VAMA VECHE!
Drepturile de autor asupra acestui interviu apartin realizatorilor sai, membrii ai acestui forum si sunt aparate prin Legea nr. 8/1996. Reproducerea in orice mod in alt loc decat pe acest forum, este interzisa


Scurt istoric al acestui interviu:
Aflati intr-o scurta escapada pe litoral, pret de un weekend, trei forumisti, ai dvs. cu respect, Serendipity, Maramures si Floydman, au gasit prilejul de a pune in aplicare un plan pe care il "coceau" de mult. Acela de a afla mai multe informatii despre noul album Vama Veche.

Sambata seara, dupa concertul de la Costinesti, l-am abordat pe Lapi care ne-a promis sa ne ajute. Dorim sa-i multumim si pe aceasta cale amabilului nostru domn Razvan Lupu (Lapi) care ne-a raspuns la un milion de sms-uri, ne-a sunat, si si-a gasit si timp sa stea cu noi de vorba desi era evident foarte obosit dupa doua ore de concert pe o caldura infernala, chiar si la orele 23.30.
Rugamintea noastra initiala fusese ca mai multi membri ai trupei sa ne raspunda la intrebari. Dar, din cauza ca erau foarte obositi (nu uitati ca avusesera concert la Targu Mures cu 2 zile inainte si 6 concerte pe litoral), tot Tudor a fost cel care si-a asumat si de aceasta data rolul de "purtator de cuvant" al trupei si ne-a raspuns la intrebari.

Interviul a avut loc Duminica, 31 iulie 2005, pe o terasa umbroasa din 2 mai, cu cei trei reporteri de ocazie storsi de caldura si de oboseala unui drum lung, inarmati cu reportofon si foi cu intrebari, si cu un Tudor amabil care ne-a invitat sa luam loc alaturi de el la umbra si ne-a raspuns cu rabdare la tot ce ne-a trecut noua prin minte.

Acestea fiind spuse, iata si interviul...


1. Serendipity: Cand ati inceput sa lucrati la noul album? Aveti pe el si piese compuse inainte de ASMIB?
Tudor: Eu am prezentat colegilor o piesa inainte sa terminam ASMIB-ul. E vorba de Cantec Prost.
Dar, in principiu, discul s-a terminat in 3 saptamani, in inuarie, din punct de vedere muzical, cand am avut noi o rabufnire de inspiratie si creatie muzicala.
Avem 10 piese acum care sunt concretizate toate. Dar n-ar practic n-ar trebui sa le punem pe toate, vrem sa punem 9 piese.

2. Serendipity: O sa faceti un concert de lansare al albumului in stilul concertului de la Sala Palatului?
Tudor: Da! Va fi un concert la fel de mare.

3. Serendipity: Multi spun ca Vino sa visam sub apa suna neobisnuit. De ce crezi ca unora melodia li se pare ciudata?
Tudor: Pentru ca romanii nu sunt obisnuiti cu cinci a patra.

Serendipity: Explica-ne si noua in cuvinte mai profane ce inseamna chestia asta cu cinci a patra? :?

Tudor: E o masura compusa, care nu e patrata de tipul tuf û taf tu-tu-taf :mrgreen: si in loc sa se masoare un-doi-trei-patru, un-doi-trei-patru se masoara un-doi-trei, un-doi, un-doi-trei....

4. Serendipity: Cum ai putea defini mult anuntata schimbare de sunet a VV, altfel decat ”mai rockö, ”mai agresivö?
Tudor: Mai rock, mai agresiv...

Serendipity: Altfel?...
Tudor: Pai nu vreau sa definesc altfel... asa e bine, ”mai rockö, ”mai agresivö.

5. Serendipity: Cum ti se pare per ansamblu acest turneu de la mare, Vino sa visam sub apa?
Tudor: Foarte bun! In primul rand cred ca am cucerit alti fani. Si cred ca oameni care nu ascultasera niciodata Vama Veche au ascultat pentru prima data. Pentru ca la mare nu e un public neaparat Vama Veche, este un public amestecat. Este un turneu de super succes, in conditiile in care ieri la Costinesti teatrul de vara a fost arhiplin, si a fost un public senzational. Astazi (nota Serendipity: 31 iulie) avem la Mamaia...
Am debutat putin nasol din cauza inundatiilor si n-am avut la primele spectacole salile arhipline, pentru ca noi ne-am oblisnuit cu sali arhipline. Dar, pe de alta parte, publicul care a fost, a fost un public foarte fidel... deci, turneul e un castig pe toate planurile si e o buna repetitie pentru noi si pentru noul album.

6. Serendipity: Ati afirmat in interviuri din presa ca acest turneu, pe langa faptul ca promoveaza noul album, va fi si un teaser. A schimbat reactia publicului la noul sound vreunul dintre planurile initiale de conceptie ale pieselor?
Tudor : Publicul primeste foarte bine piesele noi. Atata vreme cat noi cantam Hate cam in aceeasi formula... Practic schimbarea de sunet s-a produs asupra a ceea ce a cantat Vama Veche pana acum nu pe ceea ce canta Vama Veche pe discul nou.
Daca am inceput sa cantam la Hate house-rock...
E bine ca oamenii se obisnuiesc cu noul stil.
Oricum noi ne gandim sa compunem una sau doua piese si in stilul Vama Veche vechi. Asta pentru a face trecerea mai usoara... Nu vad schimbarea de stil si de sunet al Vama Veche ca pe o schimbare grava.

7. Serendipity: Ne mai poti spune un titlu de piesa de pe noul album in afara de ”V.s.v.s.a.ö, ”Zmeulö si Cantec prost?ö
Tudor: In primul rand ca "Zmeul" n-a ramas titlu de piesa. Mai avem titlu ”de lucruö ... ½ Jeff Beck ?, pentru ca e un riff al lui Eugen care seamana cu o chitara de la Jeff Beck. Mai avem o chestie care seamana cu Seal putin.

8. Floydman: Tot albumul este in ritmul asta neobisnuit de la Vino sa visam sub apa?
Tudor: Nu. Cantec prost e o piesa patrata de exemplu, si Zmeul e o balada foarte simpla... Dar la Zmeul o sa adaugam un sequencer ca sa fie mai moderna. Si o sa fie alt ton de chitara, Eugen s-ar putea sa cante cu altceva decat canta in concert. (nota Serendipity: A sequencer is a machine that "plays" musical performances. It tells equipment that can make musical sounds (ie, play pitches, chords, or make any kind of noise. Definitie luata de pe net, nu stiu cat este de corecta. Daca stie cineva mai bine ce este acela un sequencer si ce face el...)

9. Serendipity: Piesele de pe noul album vor avea variante in limba engleza?
Tudor Toate! Tot discul va fi si in engleza.

10. Floydman: Va fi o editie in romana si una in engleza si se vor vinde separat?
Tudor: Da. Cred ca se vor vinde separat. Ma gandeam chiar zilele astea, e foarte greu sa traduci din romana in engleza. Ar trebui gandite direct in engleza. Dar pe de alta parte versurile sunt bune in romana. De exemplu la Cantec prost versul cu filmul vietii unui cuplu, ”filmul asta l-as vedea din nou/din pacate nu-i pe videoö sau ”lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit”, e pacat sa pierzi asta... E o melodie care ar tine in engleza, cred ca si Nu am chef azi ar tine in engleza. Deci, noi avem nevoie de un traducator care sa stilizeze, defapt sa pastreze doar ideea si sa gaseasca alte metafore in engleza la fel de puternice ca cele din romana. Asta e foarte greu!

10. Maramures: Ambele variante vreti sa le lansati pentru piata romaneasca?
Tudor: Da. In principiu, la discul asta voi trage vocea in aceeasi zi si la varianta in romana si la varianta in engleza. Deja avem o varianta in engleza la Vino sa visam sub apa dar are inca probleme de metrica.

11. Serendipity: crezi ca vreuna dintre aceste piese noi va avea succes si in strainatate?
Tudor: Speram... Ne-am scos, nu ne mai intoarcem in Romania :wink:

Comentariu Floydman: Si totusi, daca Vama Veche n-ar fi fost o trupa romaneasca n-ar fi fost deloc!
Tudor: Vama Veche si daca iese ”afaraö va ramane o trupa romaneasca...

Floydman: Piesele sunt profund romanesti!... Cele de pe primele doua albume, si mai ales ASMIB
Tudor: Da, dar muzica este profund occidentala dupa parerea mea.

Floydman: Muzica... dar specificul... faptul ca sunteti romani a dat acele albume
Tudor: Am sa ma intorc barbat vorbeste despre un sistem care nu functioneaza in toata Europa de Est si care nu functioneaza nici in America. Ce e atat de specific in faptul ca un plutonier chinuie un soldat? Ai vazut Full metal jacket al lui Kubrick? Asta e ASMIB, fix Full metal jacket.
Aceasta metafora a sistemului care vine peste tine... si nu mi se pare deloc profund romanesc, si tocmai asta am evitat sa fie! Vama Veche nu e Pintilie! Pintilie e profund romanesc. Vama Veche e ”specialö romanesc... dupa parerea mea. Versurile noastre si in tristetea lor sunt luminoase... cred...
(nota Serendipity: Full metal jacket û film regizat de Stanley Kubrick in 1987 despre razboiul din Vietnam. Pentru curiosi, mai multe detalii la http://www.historyinfilm.com/jacket/).

12. Serendipity: ASMIB a fost prelucrat in Germania. Discul acesta nou unde il veti prelucra?
Tudor: Nu stiu. Inca nu am hotarat. Deocamdata se trage in mai multe parti. Lapi inca isi cauta sunete pentru toba, cele mai bune... Eugen a gasit o solutie foarte buna pentru chitari, sa-si traga sunetul in studioul nostru si in sala noastra de repetitii... Ne-am dori sa-l mixam in alta parte. Dar inca nu stim, n-am hotarat.

13. Serendipity: Producatorul l-ati hotarat?
Tudor: Noi vom fi producatorul.

Comentariu Serendipity: Adica Agentia de vise?
Tudor: Da!

14. Serendipity: Veti face si un disc multimedia pentru acest album?
Comentariu Maramures: Sau un dvd? Cu imagini din concerte ?
Comentariu Floydman: Mai ales ca aveti si videoclip la V.s.v.s.a.
Tudor: Poate cu concertul de la Sala Palatului de lansare. Un dvd trebuie sa sune bine. Daca n-ai un show coerent de lumini... Noi suntem prea pretentiosi la capitolul imaginea fixata pe suport magnetic ca sa editam un dvd. La un moment dat am putea face un dvd daca vom mai face doua videoclipuri, care sa contina toate videoclipurile de pana acum. E de vazut... Nu stiu... Inca nu pot sa raspund...

15. Serendipity: Povesteste-ne de Raul. Cum ati ajuns la colaborarea cu el? O sa mai ramana sa cante cu voi? (nota Serendipity: Raul Kusak û clapar la Vita de vie)
Tudor: Raul o sa ia o decizie in toamna asta. El se simte foarte bine cu noi.

Comentariu Floydman: Si daca va ramane cu voi va fi colaborator sau va face parte din trupa cum s-a integrat si Eugen?
Tudor: Depinde numai de el. Deocamdata Raul colaboreaza cu noi pentru turneul Vino sa visam sub apa, si pentru o parte din piesele de pe discul nou. El e un suflu nou, e un muzician foarte bun. Eu cred ca noi avem nevoie de el pentru noua formula de sunet. Insa la noi nimic nu e setat dinainte. Oamenii, ca sa stea in gasca asta trebuie sa accepte filosofia noastra de viata si de existenta a fiecaruia luat in parte. Ceea ce e un lucru destul de complicat pentru ca noi nu suntem toti la fel... Noi nu suntem genul de oameni care sa semneze contracte pe un an...
Raul va lua aceasta decizie singur, mai ales ca el este acum implicat in mai multe proiecte. El este un om care trebuie sa fie satisfacut pe plan spiritual inainte de a fi satisfacut pe plan financiar. In functie de satisfactia lui pe plan spiritual va decide pentru o varianta sau alta din cele pe care le are la dispozitie in momentul de fata.

16. Serendipity: Care a fost cel mai bun concert d.p.d.v. artistic de pana acum din acest turneu de la mare?
Tudor: Artistic cred ca e o marja care fluctueaza in sus sau in jos, mai mult sau mai putin. Cred ca ieri a fost cel mai bun public, la Costinesti. Categoric! Si energia care a venit din partea publicului... si a fost un public avizat care stia versurile, care venit efectiv tot special pentru noi. Au mai fost si cei de la Neptun, care au ramas si dupa ce i-a plouat, i-a facut varza ploaia si totusi au stat. A fost foarte misto. Si la Mangalia si la Mamaia a fost un public bun.

17. Maramures: Cum a iesit concertul de la Eforie ?
Tudor: Eforie a fost acel gen de concert care a cucerit alt gen de public decat pana acum...

18. Floydman : Ce fel de oameni au fost acolo ?
Tudor: Erau si familisti, erau si cocalari... era un public foarte amestecat. A fost bine, si oamenii au fost atenti. La concertele noastre e important cand lumea e atenta si cand se fac pauze muzicale si tac si ei... A fost bine, Eforie chiar a fost o surpriza placuta pentru noi.

19. Serendipity: Care e primul lucru care-ti vine in minte cand auzi de forumul Vama Veche?
Tudor:Grafica!

Serendipity ; Grafica?!? :shock: Adica prima pagina? Sau ce?
Floydman: Poza aia cu aia care stau la masa?
Tudor: Nuuuu!... pagina aia cand se deschide forumul si apar subiectele alea, si trebuie sa postezi. Eu nu percep forumul ca pe o mana de oameni ci ca pagina aia...

Serendipity: Pai nu suntem o mana de oameni!!!...Suntem multi!
Floydman: activi... suntem vreo 50à
Tudor: activi suntem mai putinià
Serendipity: suntem... ca voi... de cand n-ai mai postat...
Tudor: sunteti! Chiar am ramas socat ca din 1.500 de useri...

nota Serendipity: intre timp aparuse Raul si ideea s-a pierdut...

Tudor: noi putem trimite un newsletter la 1.500-2000 de oameni...
Raul, el e Raul! (ni-l prezinta si Raul da mana cu fiecare in parte)

20. Serendipity: Noul sound al pieselor Vama Veche te solicita mai mult din punct de vedere vocal. Ai reluat exercitiile de canto?
Tudor: Nu. Repetitiile cu formatia sunt mai multe decat in anii trecuti si asta ma ajuta.

21. Serendipity: Noul tau look are legatura cu noul sound al trupei?
Tudor: Nu! Noul meu look are legatura cu faptul ca trebuie sa filmez in august un film si n-am voie sa ma barbieresc. Nici sa ma bronzez, nu vezi ca stau la umbra...

Floydman: Un film romanesc?
Tudor: Da!

Floydman: In regia cui?
Tudor: Nu pot sa vorbesc despre asta...

22. Serendipity: Pentru final o intrebare din categoria ”solzisorul de aurö :mrgreen: Ai mancat pana la urma guvizii aia? Ce le-ai raspuns? Ii mananci sau nu-i manaci?
Tudor: Aaa haahaahaaa...

Floydman: Versul asta a stranit comentarii aprinse...
Tudor: Ce fel de comentarii?

Floydman: nu e pe placul tuturor...
TudorVersul cu ”doi guvizi ma intreaba daca vreau sa-i mananc"?

Floydman: Multi au zis ca suna cam aiurea...
Tudor D-aia e forum, sa se comenteze...

22. Serendipity: Ce nu-ti place la forumistii Vama Veche? De ce nu intri niciodata pe forum sa le raspunzi?
Tudor Ca nu au rabdare!....

Cei trei forumisti deghizati in reporteri estivali (pentru conformitate Catalina, Daniel si Razvan) multumesc inca o data lui Lapi pentru ajutor, lui Tudor pentru rabdare, reportofonului ca nu l-au lasat bateriile :wink: , trenului ca i-a adus acasa...
Iar mie, sa-mi multumeasca altii, daca vor gasi de cuviinta, ca am postat interviul... ce modesta sunt :oops: :oops: :oops:
Last edited by serendipity on Wed Aug 03, 2005 6:09 pm, edited 25 times in total.
viitorul e nescris

User avatar
LiaNNa
Sf. Petru
Posts: 2156
Joined: Fri Jan 30, 2004 7:19 am
Location: In mintea lui...
Contact:

Post by LiaNNa » Mon Aug 01, 2005 5:45 pm

de ce tocmai lui Chirila? Liviu, Traian etc nu erau disponibili??? deja ma doare retina de atata chirila... in rest... nice work
Vise inalte ca zborul unui pescarus...

User avatar
Pitbull
Big Brother
Posts: 1774
Joined: Thu Jan 29, 2004 6:41 pm
Location: Bucharest
Contact:

Post by Pitbull » Mon Aug 01, 2005 5:52 pm

Bravo, trei... adică doi domni si cu domnisoara trei! Excelentă treabă! Băi, voi stiti că stiti să luati interviuri?
Felicitări - a meritat!
:D
Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistõ a murit...
Uniunea Sovieticõ a murit...
Si nici Uniunea Europeanõ nu se simte prea bine ;)
http://communities.msn.com/pitbullsrealm

User avatar
floydman
.
Posts: 2046
Joined: Thu Jan 29, 2004 4:08 pm
Location: peste tot prin tara
Contact:

Post by floydman » Mon Aug 01, 2005 6:46 pm

nu cred ca interviul e bun pt ca am avea talent jurnalistic. nu trebuie sa fii ziarist pt a face asta. cred ca faptul ca suntem fani si cunoastem amanunte despre trupa, ne-a dus la intrebarile astea. mai ales ca stiam ca interviul se adreseaza si altor oameni la fel de avizati in ale vamii ca si noi. am gandit interviul "pour les connaisseurs" ... 8)
all animals are equal but some animals are more equal than others...

User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 7:37 pm

LiaNNa wrote:de ce tocmai lui Chirila? Liviu, Traian etc nu erau disponibili??? deja ma doare retina de atata chirila... in rest... nice work
Traian, Liviu, Lapi, Eugen aveau intr-adevar treaba si erau si f. obositi.
Si Tudor era, doar ca si-a facut timp pentru noi! Si cred ca ar trebui sa apreciem lucrul asta.
Last edited by serendipity on Tue Aug 02, 2005 1:22 pm, edited 1 time in total.
viitorul e nescris

User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 7:39 pm

Pitbull wrote:Bravo, trei... adică doi domni si cu domnisoara trei! Excelentă treabă! Băi, voi stiti că stiti să luati interviuri?
Felicitări - a meritat!
:D
Multumim pentru aprecieri Pit. :oops:
Dar asteptam si critici in aceeasi masura.
Cat despre faptul ca stim sa luam interviuri sau nu... sa zicem ca Floyd are (chiar daca nu recunoaste) talent jurnalistic, Maramures are prezenta de spirit, iar eu... am terminat doar o facultate de Jurnalism ce sa fac... :oops: )
viitorul e nescris

User avatar
Clownitza
Plt. mj. Cõpsunõ
Posts: 769
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:12 pm
Location: pe aripile unui vant pribeag, ce duce la mare...
Contact:

Post by Clownitza » Mon Aug 01, 2005 8:28 pm

felicitari forumistilor care s-au ocupat de interviu! u did a damn great job, guys! apropo, ce reactie ati avut cand ati auzit ca forumul e doar "pagina aia" ? :?
de ce sa strig mai tare
de ce sa nu renunt
de ce doar eu gresesc
de ce doar eu ma zbat
de ce-am uitat sa rad
de ce platesc doar eu ?!?

User avatar
floydman
.
Posts: 2046
Joined: Thu Jan 29, 2004 4:08 pm
Location: peste tot prin tara
Contact:

Post by floydman » Mon Aug 01, 2005 8:54 pm

consider ca, in anumite cazuri trupa pune o oarecare distanta intre noi si ei insisi. pana la urma noi suntem publicul si ei artistii. lucrurile e bine sa ramana asa, chiar daca unii dintre noi sunt un public mai avizat sau daca noi ne vedem mai des cu ei si stim mai multe despre ei decat alti "fani". eu inteleg perfect aceasta distanta. nu trebuie sa ne inchipuim ca avem dreptul sa intram mai mult in viata lor decat doresc ei. oricum forumul a fost in multe randuri privilegiat de catre trupa (vezi momentul oasis, "zmeul" din laptarie, excursia la mare, sau acest interviu exclusiv...si altele) si probabil ca va mai fi...si in definitiv forumul e ceva public. ce crezi ca ar trebui sa ii spuna lui tudor forumul? noi suntem in jur de 60 de useri activi si cativa foarte noi. ei au mii de fani, care teoretic ar trebui sa aiba pt ei acelasi statut ca si noi. intelegeti ce vreau sa spun?
all animals are equal but some animals are more equal than others...

User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 9:13 pm

oana t. wrote:felicitari forumistilor care s-au ocupat de interviu! u did a damn great job, guys!

Multumim.
oana t. wrote: apropo, ce reactie ati avut cand ati auzit ca forumul e doar "pagina aia" ? :?

La inceput nu am prea inteles la ce se referea.
Apoi am stat si m-am gandit. L-am intrebat care e primul lucru care-i vine in minte cand aude de forum.
Daca stau bine sa ma gandesc si eu vizualizez pagina cand aud de forum.
Depinde si de context. Noi cand spunem "facem o intalnire cu forumul" e clar ca ne gandim la oamenii de aici pe care-i cunoastem sau nu si cu care ne vom vedea, dar raspunsul lui Tudor nu mi se pare deplasat deloc.
viitorul e nescris

User avatar
valkiria
Cel ce vinde de toate
Posts: 600
Joined: Thu Jan 29, 2004 9:01 pm
Location: craiova
Contact:

Post by valkiria » Mon Aug 01, 2005 9:15 pm

4. Serendipity: Cum ai putea defini mult anuntata schimbare de sunet a VV, altfel decat ”mai rockö, ”mai agresivö?
Tudor: Mai rock, mai agresiv...

Serendipity: Altfel?...
Tudor: Pai nu vreau sa definesc altfel... asa e bine, ”mai rockö, ”mai agresivö
:shock: :?
unde naiba o fi rockul si agresivitatea in vsvsa... :roll:

in rest, multam fain reporterilor de ocazie :thumbright:
if you see this writing you're dying.

User avatar
Emily
Cel ce vinde de toate
Posts: 732
Joined: Sat Jan 31, 2004 4:01 pm
Location: somewhere i do NOT belong
Contact:

Post by Emily » Mon Aug 01, 2005 9:18 pm

da, da',totusi...suntem si noi OAMENI....mi s-a parut chiar aiurea ca tudor a spus ca primul lucru care-i vine in minte cand se gandeste la forum e "grafica"!!! ma rog...
in rest, super interviu'!!chiar aveti talent! si la mai multe,daca posibil... :D
Cand n-ai trait o viata intreaga, ce rost mai are acum sa mori?

User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 9:22 pm

valkiria wrote: unde naiba o fi rockul si agresivitatea in vsvsa... :roll:
Era vorba despre noul sound al cantecelor VV in general nu despre v.s.v.s.a. in particular.

valkiria wrote: in rest, multam fain reporterilor de ocazie :thumbright:
You're welcome!
viitorul e nescris

User avatar
serendipity
Sf. Petru
Posts: 1660
Joined: Thu Jan 29, 2004 8:26 pm
Location: at the other end of the rainbow, over the clouds

Post by serendipity » Mon Aug 01, 2005 9:24 pm

Emily wrote:
in rest, super interviu'!!chiar aveti talent! si la mai multe,daca posibil... :D
Multumim si tie Emily. Eu una chiar ma bucur mult ca va place interviul. Sincera sa fiu aveam mari emotii. Inca ma astept sa vina sa sara careva cu toporul sa ne desfiinteze munca :wink:
Vom incerca sa le mai luam interviuri si celorlalti baieti din trupa. Insa acest lucru nu va fi posibil decat in limita disponibilitatii lor.
Last edited by serendipity on Wed Aug 03, 2005 6:12 pm, edited 1 time in total.
viitorul e nescris

User avatar
chiti
Cal din Marlboro
Posts: 911
Joined: Wed Aug 18, 2004 8:30 pm
Location: home...
Contact:

Re: Interviu cu Tudor Chirila exclusiv pentru forumul Vama V

Post by chiti » Mon Aug 01, 2005 9:39 pm

cred ca cel mai mult din interviu mi-a placut cand a zis chirila ca de asta e forum...sa comenteze..sau ceva de genul......din ceea ce a venit de la tudor...
oricum...bravo... a iesit bine...chiar bine bine 8)
IÆm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed ....

christyy
Om al plajei
Posts: 286
Joined: Tue Dec 07, 2004 9:23 am
Location: doesn't metter
Contact:

Re: Interviu cu Tudor Chirila exclusiv pentru forumul Vama V

Post by christyy » Mon Aug 01, 2005 10:14 pm

serendipity wrote:


22. Serendipity: Ce nu-ti place la forumistii Vama Veche? De ce nu intri niciodata pe forum sa le raspunzi?
Tudor Ca nu AU rabdare!....


acolo ce era..."AU" sau "AM"...ca poate fi folosit in ambele sensuri si vroiam sa fiu sigur


Post Reply